Internette iletişim kurmak demek, bilginin paketler halinde bir noktadan bir noktaya gitmesi demek. Her bir paketin istenen yere ulaşması için gideceği cihazın eşsiz bir IP numarası olmalı. Ayrıca bir networkten diğerine bilgi akabilmeli. Öyleyse iki güzel site var elimizde. İnceleyelim. Kendi IP’mizi öğrenelim ve bir sitenin içeriğinin bilgisayarımıza hangi yollardan geldiğini / rotalarını öğrenelim.

http://www.whatismyip.com/
http://visualroute.visualware.com/

Kitaptan okuyup öğrenmek için

Rifat Çölkesen
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=MK4QNR40MT6TG4KWGO2H&referer=80301

Murat Yıldırımoğlu
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=BY2GU32YOT6T0G5ZERTN&referer=80301

Yasin Kaplan
http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=SFJSTZ2WXH3HI58VSPXF&referer=80301

Internette iletişim kurmak demek, bilginin paketler halinde bir noktadan bir noktaya gitmesi demek. Her bir paketin istenen yere ulaşması için gideceği cihazın eşsiz bir IP numarası olmalı. Ayrıca bir networkten diğerine bilgi akabilmeli. Öyleyse iki güzel site var elimizde. İnceleyelim. Kendi IP'mizi öğrenelim ve bir sitenin içeriğinin bilgisayarımıza hangi yollardan geldiğini / rotalarını öğrenelim. IP numaram nedir? Internette iletişim kurmak demek, bilginin paketler halinde bir noktadan bir noktaya gitmesi demek. Her bir paketin istenen yere ulaşması için gideceği cihazın eşsiz bir IP numarası olmalı. Ayrıca bir networkten diğerine bilgi akabilmeli. Öyleyse iki güzel site var elimizde. İnceleyelim. Kendi IP'mizi öğrenelim ve bir sitenin içeriğinin bilgisayarımıza hangi yollardan geldiğini / rotalarını öğrenelim. IP numaram nedir? Internette iletişim kurmak demek, bilginin paketler halinde bir noktadan bir noktaya gitmesi demek. Her bir paketin istenen yere ulaşması için gideceği cihazın eşsiz bir IP numarası olmalı. Ayrıca bir networkten diğerine bilgi akabilmeli. Öyleyse iki güzel site var elimizde. İnceleyelim. Kendi IP'mizi öğrenelim ve bir sitenin içeriğinin bilgisayarımıza hangi yollardan geldiğini / rotalarını öğrenelim. IP numaram nedir?

TAKİP İÇİN : Yazdığım Kitaplar | Youtube | Twitter | Instagram



Önceki İçerikERHU – Çin’in Efsanevi Çalgısı
Sonraki İçerikŞeker Az Ye, Uzun Yaşa mı?
Süleyman Sönmez
Adım Süleyman Sönmez. Yıldız Teknik Üniversite Bilgisayar Programcılığı ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi olmak üzere iki üniversiteden mezun oldum. Sonrasında başladığım Marmara Üni. Uluslararası İşletme yüksek lisansını terk edip hayata atıldım. Proje yöneticiliği, bilgisayar programcılığı, sistem analistliği, pazarlama / satış sonrası müşteri ilişkileri yöneticiliği, LEGO takım koçluğu, Web tasarımcılık, fotoğrafçılık, ISO9001:2000 kalite sistemleri sistem kuruculuğu ve kalite iç denetimcilik, Teknoloji Okuryazarlığı müfredat yazarlığı, Bilgi İşlem Bölüm Başkanlığı, öğretmenlik, video kurgu, eğitim videoları ekip yönetimi, VR gözlükler, Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı, eğiticinin teknolojik eğitimi, LMS Moodle, Apple School, MDM, Zoom School, Google Classroom School yöneticiliği, Akademik uygulamalar uzmanlığı gibi birbirinden farklı pek çok meslekte çalıştım. Bu kadar farklı iş neden? Dünyayı Da Vinci gibi yaşamak gerektiğine inanıyorum. Özel hayatımda roman, öykü yazarı ve fotoğraf sanatının sadık bir uygulayıcısı olmayı sevdim. Yazdığım ve basılan eserlerim: 1) Starbul 2) İki'den Üç'e Yayınevinde basılma sırasında olan kitaplarım sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Youtube kanalıma abone olarak takip ediniz. Youtube Web sitelerim: www.suleymansonmez.com , Starbul romanımın resmi sitesi Bana ulaşmak için lütfen ssonmez@gmail.com adresine eposta gönderin. Aşağıdaki simgelerden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Twitter Instagram Linkedin Facebook

SİZİN DÜŞÜNCENİZ NEDİR?

Yorumunuzu yazınız
İsminizi Yazınız