www.sevgiyolu.com ve Binbir Gece


6 Mar, 2007 | Yazar: SÜLEYMAN SÖNMEZ | 6.381 kez okundu | 3 yorum | Kategori: Bilgisayar ve web | Etiketler:

“Binbir Gece” dizisinin bugünkü bölümünde elli kere tekrarlayarak “www.sevgiyolu.com diye bir site var harika işte forumu var, yazıyoruz” dediler.

     
“Haydaaa! dedim ne kadar itici bir reklam. Çocuk kandırır gibi.” Hemen bilgisayarıma koştum. Yazdım ama o ne?
Cinsel sitelerin reklamı olan bir site. Hımm. Ne demek şimdi bu?

“Kimin bu site?” diye merak ettim. www.register.com adresine girdim. En üst en sağda Whois başlığına girip domaini yazdım. İşte bilgiler. İyi de ne bu şimdi? Site daha önce vardı da kapandı mı ne oldu? Bir daha açılacak da şimdiden reklam mı alıyorlar? Garip iş. Biraz daha araştırayım dedim.

Registrant:
XXXX  (Kişinin adını ve adresini gizledim. Buraya yazmaya gerek yok)
Domain Name: SEVGIYOLU.COM
Created on: 14-MAY-02  / Expires on: 14-MAY-07 / Last Updated on: 01-MAY-06 Administrative, Technical Contact:
Sumengen, xxxx@hotelspectra.com
xxxxxxxx /TR
90-212-xxxxxx (ben sildim telefonu yazmaya gerek yok buraya) Domain servers in listed order:
NS1.NAMERESOLVE.COM / NS2.NAMERESOLVE.COM / NS3.NAMERESOLVE.COM / NS4.NAMERESOLVE.COM
End of Whois Information

Böylece http://web.archive.org/web/*/http://www.sevgiyolu.com ile baktım (Aslında Archive.orgdan daha önce bahsetmiştim)Enteresan olay zamanda geriye doğru gitsek de bir şey çıkmıyor. Sadece en en eski kayıtlarda “International Home Of Alpha for Catholics” Hıristiyanlıkla  ilgili bir site gibi duruyor. Eee? Ne oldu şimdi? Dizinin orta yerinde bangır bangır özendirerek. Neden ezberletildi bize? Yoksa domaini satacaklar da reklam mı bu şimdi? Gerçekten merak ettim.

Süleyman Sönmez
SÜLEYMAN SÖNMEZ

Paylaş           

Kaliteli, Uygun Fiyatlı 3D Gözlük Satın Almak İçin Tıklayın

Plastik, kaliteli, spektrumu doğru ve dayanıklı 3d gözlükler,
3. boyut keyfinizi arttıracaktır. Kişiye özel, temizlenebilir hafif ve estetik tasarımlıdır. Çeşitli renklerde gözlüklerimiz bulunmaktadır (Red/cyan, colorcode light, red/green...) Tıklayıp ürünleri inceleyin.





“www.sevgiyolu.com ve Binbir Gece” makalesi için 3 yorum yapıldı.

  1. CaDi

    Araştırma için sağol. Ben de aynısını yaptım. Bir şey çıkmayınca çok şaşırdım. Onu ararken de senin yazını gördüm… İlginç gerçekten..

  2. çaylak

    Ya aynen senin gibi düşünüp tıkladım ve senin yazıyı görünce de heh dedim reklamı yapıldı. “Sevgiyolu ve binbirgece” diye başlık ŞAKK diye yerini almış. Meğer senin emeğin saklıymış içinde. Paylaşımın için teşekkürler…

  3. peri

    Müthiş bir şey yaa. İlk önce duyduğumda inanamadım. Ama gerçekten harika yaa tebrikler…

Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Eklemek İstediklerinizi Aşağıya Yazabilirsiniz









Additional comments powered by BackType




Güneşin Tam İçinde, özenle hazırlanıp araştırılan, yüzlerce orijinal yazı ve görselden oluşuyor. Dilerseniz ana sayfamıza göz atın, arşivimizden seçin ya da aşağıdaki kutuda aratın.

İyi okumalar, keyifli dakikalar :)



Google
 
      Alıntı, Telif, Creative Commons nedir?


Daha fazla konu görmek için tıklayın >

GÜNEŞİN TAM İÇİNDE

Süleyman Sönmez Merhaba, adım Süleyman Sönmez blog siteme hoş geldiniz. 2006 yılında kurduğum kültür sanat, eğitim, bilgisayar teknolojileri, fotoğrafçılık, bilim ve sinema başta olmak üzere 848 konu, 5,657 yorum ve 30 kategori içeren, blog ödülleri yarışmasında kültür sanat kategorisinde Türkiye birinciliği olan, basında, televizyonda ve radyoda pek çok kez tanıtılmış orijinal içerikli sitedir.

Sitedeki görsel ve yazılı eserler iletişime geçip yazılı izin alınmadan kaynak belirtilse dahi "alıntı" adıyla kullanılamaz. Site, tasdix zaman damgası ile korunmaktadır.



Güneşin Tam İçinde Facebook'ta siz de katılın!






SON YORUMLAR:



  



DİĞER WEB SİTELERİM


* Mihrace.NET * 3d Gözlük * Cizreli Ebu’l-iz * Sunosphere * Büyükler Giremez * Süleyman Sönmez


RSS Abonelik İçin Tıklayın