Bana Fotonunu Ver


1 Oca, 2007 | Yazar: Süleyman Sönmez | 1.686 kez okundu | 1 yorum | Kategori: Bilim ve Teknoloji, Mistik
Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Bilimadamları gösterdi ki bir foton (ışığı oluşturan temel yapıtaşı) demetini iki parçaya ayırırsanız eşleşmiş parçaların biri Çin’de biri Kutup’ta olsa da aynı anda aynı hareketi yapıyor. Nasıl olur da haberleşirler? Aralarında ışıktan daha hızlı bir bağ olmalı. Neredeyse telepatik bir bağ.

O yüzden sevdiklerim bir fotonunuzu verin ve bir fotonumu alın. Sevgi anlamak ve paylaşmak demek değil midir? Sevgi bütün olmak değil midir?

Kaynakça:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Foton
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=foton+telepatisi



Süleyman Sönmez
SÜLEYMAN SÖNMEZ

Paylaş


  “Bana Fotonunu Ver” makalesi için 1 yorum var.

  1. Erkan

    sevgi hissetmektir
    nerde nasıl ne şekilde olursa olsun
    duyar sevgi sevdiğini..









Additional comments powered by BackType




Güneşin Tam İçinde, özenle hazırlanıp araştırılan, yüzlerce orijinal yazı ve görselden oluşuyor. Dilerseniz ana sayfamıza göz atın, arşivimizden seçin ya da aşağıdaki kutuda aratın.

İyi okumalar, keyifli dakikalar :)



Google
 
      Alıntı, Telif, Creative Commons nedir?


Daha fazla konu görmek için tıklayın >

GÜNEŞİN TAM İÇİNDE

Süleyman Sönmez 2006 yılında kurduğum kültür sanat, eğitim, bilgisayar teknolojileri, fotoğrafçılık, bilim ve sinema başta olmak üzere 839 konu, 5,407 yorum ve 30 kategori içeren, blog ödülleri yarışmasında kültür sanat kategorisinde Türkiye birinciliği olan; televizyonda, basında ve radyoda pek çok kez tanıtılmış orijinal içerikli sitedir.

Sitedeki görsel ve yazılı eserler iletişime geçip yazılı izin alınmadan kaynak belirtilse dahi "alıntı" adıyla kullanılamaz. Site, tasdix zaman damgası ile korunmaktadır.

Güneşin Tam İçinde Facebook'ta siz de katılın!

* Aromatik Terapi, Oda Kokuları İsm-i Cam




  



DİĞER WEB SİTELERİM


* Mihrace.NET * 3d Gözlük * Cizreli Ebu’l-iz * Sunosphere * Süleyman Sönmez