Ağaçlar.Net Mayıs Sayısı

Yazar: SÜLEYMAN SÖNMEZ   |   Kategori: Bilim ve Teknoloji   |   Yazım Tarihi: 2 Mayıs 2007     |   9.347 kez okundu   |   4 yorum yapıldı
Anahtar Kelimeler: , , , , ,

Dünyamız, adım adım doğanın bitişine sahne olan dev bir tiyatro sahnesi gibi. Her geçen gün insanlık çevre dramına daha da yaklaşıyor.
 
Ağaçlar.Net dergisi kaliteli içeriğiyle, doğa sevgisine yeni bir soluk getiriyor.
 

agaclardergimayis Ağaçlar.Net Mayıs Sayısı

Vildan Abla, müthiş bir proje insanıdır. Becerikli insanları, yüksek amaçlarla bir araya getirir. Kendisi de çalışkandır. Bir ara benim de dergi editörlüğümü yapmıştı. En azından web tasarımı ve Photoshop’u temelden öğrenmemi sağlayan hatta binlercemize öğreten @malina ablamızdır.

Webdersleri, Yaşamdersleri, ve Ağaçlar.net  en büyük projeleridir. Çok değerli insanların gönüllü olarak akıttıkları terlerle büyük işler yapılmıştır. Şimdi de bir kaç yıldır yayında olan Ağaçlar.net sitesi ücretsiz olarak online okunabilen nefis içeriğiyle, doğayı en bilimsel şekilde anlatıyorlar.

Lütfen girip bir bakın.

E-mecmua sayfalarında Ağaçlar.Net
http://www.emecmua.com/YayinDetay.aspx?DID=124

Ana Sayfası
http://www.agaclar.net/dergi/

Ağaçlar sitesine üye olarak destek olabilirsiniz.
www.agaclar.net

Yazıyı Sosyal Medyada Tavsiye Etmek İçin




“Ağaçlar.Net Mayıs Sayısı” makalesi için 4 yorum yapıldı.

  1. Hazel

    Çevre ve çevrecilik ,
    bu dünya siyasetin odağında olması gerekirken ,
    biz bir avuç insanın dikkatinde olması üzücü .
    Çevre felaketleri bir bir ,doğa tahribatının maliyetini insanoglunun canını alarak hatırlatıyorlar .
    Alınan canlar malesef tahrip edenlerin canı değil …
    Çevre ve doğaya saygıyı öğreten herkese desteğim tamdır .

  2. havva toprak

    akşam bir programda duydum adınızı betonlaşmaya son kilometre ile geçen ülkemizde doğayı koruyan birilerinin hala var olması beni çok sevindirdi yolunuzda büyük başarılar dilerim yapabileceğim bişeyler olmasını isterim

  3. banu chouard

    Fransa’dayim ve agaclar.net sitesini acamiyorum ve sebebini merak ediyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim.
    En iyi temennilerimle..

  4. Abdurrahman KARSLI

    Bende bir doğa tutkunuyum ama malesef gittikçe betonlaşmaya gidiyoruz geleceğimizi betonluyoruz

Yorum Yazın











Yorumunuzun yanında fotoğrafınızın çıkması için;
Daha önce yüklemediyseniz gravatar sitesine bir simge yükleyin.
Böylece yorum yaptığınız pek çok sitede e-mailinizi yazıp yorum yaptığınızda simgeniz otomatik olarak gelecektir.



     
      Siteden alıntı nasıl yapılır? Telif nedir?

Güneşin Tam İçinde, özenle hazırlanıp araştırılan, yüzlerce orijinal yazı ve görselden oluşuyor. Dilerseniz ana sayfamıza göz atın, arşivimizden seçin ya da aşağıdaki kutuda aratın.

İyi okumalar, keyifli dakikalar :)




Google
 


               



YENİ YAZILAR


Daha fazla konu görmek için tıklayın >

GÜNEŞİN TAM İÇİNDE

Süleyman Sönmez Merhaba, değerli ziyaretçiler.
İsmim Süleyman Sönmez.
Blog siteme hoş geldiniz.
Güneşin Tam İçinde, 2006 yılından beri yayında olan, kültür, sanat, eğitim, teknoloji, fotoğrafçılık, bilim ve sinema başta olmak üzere 859 konu, 5,871 yorum ve 30 kategori içeren, Blog Ödülleri yarışmasında kültür sanat kategorisinde Türkiye birinciliği kazanmış, yazılı basında, televizyonda, radyoda ve websitelerinde pek çok kez tanıtılmış, 5 milyondan fazla kez ziyaret edilmiş orijinal içerikli sitedir.

Sitedeki görsel ve yazılı eserler iletişime geçip yazılı izin alınmadan, kaynak belirtilse dahi "alıntı" adıyla kullanılamaz. Site içeriği, tasdix zaman damgası ile korunmaktadır.

Yazarla iletişim için tıklayınız.

Sosyal medyada takip için aşağıdaki sitelerde ekleyebilirsiniz.

Google+ Facebook Twitter FF Linkedin





Güneşin Tam İçinde Facebook'ta
Siz de tıklayıp katılın!

www.facebook.com/gunesintamicinde


SON YORUMLAR




  



DİĞER WEB SİTELERİM


* Mihrace.NET * 3d Gözlük * Cizreli Ebu’l-iz
* Sunosphere * Büyükler Giremez * Süleyman Sönmez


RSS Abonelik İçin Tıklayın